Censuur - Wat u niet mag weten over uw gezondheid

Denkt u nu écht dat de farmaceuten het niet weten?


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en krijg elke maandag nieuws & quotes die te maken hebben met uw gezondheid. Ontvang direct 2 gratis e-boeken van dr. Lenkei: Gezonde Kinderen en Schoonheid en Collageen.

 
 
Anders bestellen?

Bestelt u liever per e-mail?

E-mail ons uw gegevens op:

bestelling@lenkei.nl

Bestelt u liever telefonisch?

020 - 760 4812 
(maandag tot vrijdag tussen 09:30 en 17:30) 

Denkt u nu écht dat de farmaceuten het niet weten?

Wie zijn hier nou raar?

Het is belangrijk te beseffen dat volkeren die over een natuurlijke gezondheid beschikken, patiënten die dr. Matthias Rath's therapie toepassen en mensen die mijn adviezen volgen, veel vitaminen, mineralen en spoorelementen binnen krijgen, tenminste veel meer dan volgens onze huidige standaarden.

Zijn al deze mensen soms raar?

Reguliere geneeskunde weet wel beter!

Het lijkt mij logischer om al die mensen die het belang van vitaminen en mineralen kennen, maar nog steeds proberen gezond te blijven op een heel lage dosis micronutrie?nten, als de rare types te bestempelen.

Zij die niet van hun geloof af te praten zijn, zouden eens goed naar de wetenschappelijke resultaten moeten kijken die van de reguliere geneeskunde zelf afkomen.

Enkele interessante voorbeelden:


Aderverkalking & Vitamine E

In The Lancet, een van de meest prestigieuze medisch-wetenschappelijke tijdschriften ter wereld, van maart 1996 is een onderzoek gepubliceerd dat uitgevoerd is door een onderzoeksteam uit Cambridge.

Daaruit blijkt dat een dagelijkse inname van 400- 800 eenheden vitamine E de frequentie van hartaanvallen vermindert bij patie?nten met arteriosclerose van de kransslagaders.


Vitaminen B als Pijnstillers

Een ander officieel artikel vermeldt dat vitaminen van de B-groep met succes als pijnstillers gebruikt kunnen worden.


Kanker & Vitamine A

Weer een ander artikel vermeldt dat grote hoeveelheden vitamine A de gesteldheid van kankerpatiënten aanzienlijk kunnen verbeteren.

Het onderzoek toont ook aan dat het risicoloos is om zeer hoge doses toe te dienen.


Zonnebrand & Vitamine C

Een ingenieus onderzoek toont aan dat mensen die gedurende acht dagen 2 gram vitamine C en 1000 eenheden vitamine E gebruiken in een solarium minder last van zonnebrand hebben dan mensen die geen vitaminen gebruiken.


Prostaatkanker & Vitamine E

Een ander wetenschappelijk artikel stelt dat slechts 50 eenheden vitamine E de frequentie van prostaatkanker in de onderzochte populatie aanzienlijk vermindert.

Vijftig eenheden is helemaal niet veel, maar het is nog altijd vijf keer zoveel als de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) van het farmaceutisch kartel.


Alzheimer & Vitamine B1

Zelfs bij een dermate ernstige aandoening als dementie als gevolg van Alzheimer kunnen bij gebruik van grote hoeveelheden vitamine B1 (3000 milligram per dag) verbeteringen geboekt worden.


Diabetes & Vitamine C

Italiaanse onderzoekers ontdekten dat een halve gram vitamine C twee maal daags de gesteldheid van oudere diabetici verbeterde.


Ademhalingsstelsel & Vitamine A, C en E

Amerikaanse wetenschappers stelden vast dat er een verband bestaat tussen de gezondheid van het ademhalingsstelsel en de inname van vitamine A, C en E.

Arteriosclerose & Foliumzuur + Vitamine B6

Artsen in Cleveland deden de bevinding dat lage bloedgehaltes aan foliumzuur en vitamine B6 de kans op arteriosclerose verhoogden.


Staar & Vitamine C

Een Amerikaans medisch tijdschrift publiceerde een artikel dat aantoont dat oudere mensen die gedurende lange tijd vitamine C nemen minder vaak last hebben van staar dan mensen die geen ascorbinezuur gebruiken.


Uitputting & Vitamine B1

Japanse wetenschappers konden de uitputting van atleten verlichten door hen 100 milligram vitamine B1 toe te dienen.

Dit is een veel hogere dosis dan de officieel aanbevolen hoeveelheid van 1,5 milligram per dag.


Wondgenezing & Foliumzuur + Vitamine C

Anderen ontdekte dat wonden sneller genezen als de patie?nt dagelijks hoge doses vitamine C (1000–3000 milligram per dag) en foliumzuur (200–900 milligram per dag) toegediend krijgt.


Immuunsysteem & Vitamine E

Medische onderzoekers ontdekten dat hoge doses vitamine E het functioneren van het immuunsysteem bij ouderen verbeterden.


Botbreuken & Vitamine D

In een boeiend experiment werd aangetoond dat extreem hoge doses vitamine D (100.000 eenheden) die vier keer per maand werden toegediend de frequentie van botbreuken verminderden onder de testpopulatie bestaande uit personen van 65 jaar en ouder.

Deze hoge doses werden veilig bevonden. De ADH is 400 eenheden.


Kransslagaders & Vitamine B6

In 1998 publiceerde het vermaarde tijdschrift JAMA (Journal of the American Medical Association) een onderzoek waarin werd aangetoond dat toediening van vitamine B6 in doses die de ADH overschrijden een belangrijke rol kan spelen in de preventie van aandoeningen van de kransslagaders.


Cholesterol & Vitamine B3

Ook verscheen in de JAMA dat grote hoeveelheden niacine (vitamine B3) cholesterolverlagende geneesmiddelen (zoals de eerder genoemde statinen en fibraten) kunnen vervangen.


Alzheimer & Vitamine E

Amerikaanse wetenschappers toonden aan dat hoge doses vitamine E (2000 eenheden per dag) de gesteldheid kunnen verbeteren van mensen die lijden aan het syndroom van Alzheimer.

Deze hoeveelheid is 200 keer hoger dan de officieel geadviseerde dagelijkse hoeveelheid (10 eenheden per dag).

Uit bevindingen van onderzoekers bleek dat dergelijke hoeveelheden veilig zijn, zelfs over een periode van bijna 2 jaar.


Geheugen, leerproblemen & Vitamine E

Het kan voor oudere mensen interessant zijn te weten dat 250–300 eenheden vitamine E de geheugenproblemen van de onderzoeksgroep significant verminderden.

En het goede nieuws voor jonge mensen is dat deze dosis leerproblemen aanzienlijk vermindert.

 

Farmaceutisch kartel is dus op de hoogte! 

Deze lijst is eindeloos. Veel vergelijkbare wetenschappelijke referenties zijn opgenomen achter in het boek.

Het farmaceutisch kartel is zich terdege bewust van de effectiviteit van vitaminen en andere voedingssupplementen.

Ze hebben ervoor gezorgd dat de gemiddelde mens heel weinig over dit onderwerp weet.

Wie neemt er dan nog medicijnen?

De volgende substanties zijn uiterst bedreigend voor het farmaceutisch kartel:

– vitaminen
– mineralen
– sporenelementen

Ze beschermen onze gezondheid. Ze voorkomen en genezen ziekten.

Als dat wijd en zijd bekend wordt, wie neemt er dan nog medicijnen?

  

Lees hier wat andere mensen zeggen over dit boek

 

Ook verkrijgbaar in de erkende boekhandel
 
Censuur bij Bol.com
Censuur bij Bruna.nl
Censuur bij Ako.nl
Censuur bij iBooks
Censuur bij eBooks
 

Verzending door

Verzending via TNT

Verzending via Selektvracht

Online betalen met:

Lenkei boeken betaalmethode

Voorwaarden:

Verzendkosten:
€1,95

Levertijd:
NL: Voor 16:00 besteld,
morgen in huis.

BE: boeken gaan met de gewone post. De meeste boeken arriveren binnen enkele dagen, maar onze ervaring is dat het soms (helaas) tot 13 dagen kan duren met de Belgische post.