Censuur - Wat u niet mag weten over uw gezondheid

Recensies

Vind dit echt een boekje wat iedereen zou moeten lezen.

Mijn gevoel werd waarheid naar het lezen van dit boekje. Wij worden met z'n allen zo gigantisch voor de gek gehouden. Dit moet stoppen. Heb zelf 3 boekjes aangeschaft en uitgedeeld aan bekenden met het verzoek als zij het uitgelezen hebben het door te geven. Denk dat het genoeg zegt hoe belangrijk ik het vind dat zoveel mogelijk mensen hiervan op de hoogte zijn.

Geertje8

Feiten en waarheid

Altijd al gedacht dat onze doktoren medicijnen studeren en geen geneeskunde, uitzonderingen daargelaten. Dit boek bevestigd mijn vermoedens. Het nodigt uit tot onderzoek naar genoemde doktoren om tot ontstellende conclusies te komen.

lydiatb

Heel goed.

Dit boek is een ware eye-opener.
Dit boek geeft inzicht in de waarheid van de farmeutische industrie en wat ware gezondheid is.
Heel goed, een klassieker!!!

curee

Wat u niet mag weten over uw gezondheid

Dr. Gabor Lenkei heeft geneeskunde gestudeerd en heeft ook de alternatieve geneeswijze gestudeerd. Hij heeft daarom de kennis van het westen en oosten op gebied van geneeskunde en hij realiseerde zich dat er een heel groot verschil tussen beide opleidingen. Er klopte iets niet volgens hem. De oorzaken waarom mensen ziek worden en weer kunnen genezen op natuurlijke wijze, wordt duidelijk en simpel beschreven in dit waardevol onderzoek boek. Het is zo simpel dat het onmogelijk waar kan zijn, of worden wij misschien gemanipuleerd door de maatschappij om te denken dat kanker ongeneesbaar is?
Deze arts is een echte onderzoeker, gaat diep de geschiedenis in om het mysterie te ontrafelen waarom mensen ziek worden en waarom de oosterse alternatieve geneeskunde afwijkt van de westerse.
Het boek zal u een heel andere kijk op de medische industrie geven met uiteraard een heel naslag werk met onderzoeken.

Zaraki888

woekerwinsten, mafia praktijken farmaceutische industrie

Als je dit boek leest, dan besef je pas echt hoe triest de wereld in elkaar zit.
Onze gezondheid wordt bepaald door hoge heren. En dat, terwijl er genoeg alternatieven zijn. Ik heb dit boek gelezen met verbijstering. En het allerergste is dat wij er niks aan kunnen doen. Bv. waarom dure chemokuren terwijl abrikozenpitten de oplossing schijnen te zijn. Dr. Linkei is een man die durft te zeggen hoe de gezondheidsindustrie in elkaar zit. Hij wil ons laten inzien wat er gebeurd in de wereld.

PatrickenYvonne

Gezonde gerechtigheid

Goed boek die je beslist moet lezen als je de komende jaren niet al je geld naar de verzekeringen wil zien gaan,je eigen risico wordt steeds hoger ,kun je beter in zo,n boek stoppen en je eigen gezondheid in eigen hand houden.

curaluz

Logisch

Logisch. Waarom zou de farmaceutische industrie je beter willen maken, als zij dan niets meer aan je verdienen? Om moedeloos van te worden eigenlijk, als je dit leest. Maar een goede wake up call! Hopelijk lezen veel meer mensen dit.

Irrojo

Zeer de moeite waard

Dit boek kan ik iedereen aanbevelen.
Het is geen vrolijk nieuws, maar het bevestigt mijn vermoeden van hoe de medische wereld en met name de wereld van de pharmacie in elkaar zit.
Het is nog veel erger dan ik dacht.
Ik hoop dat dit boek zijn weg vindt naar velen, en dat er door dit alles aan het licht te brengen, meer ruimte komt voor de hele mens en voor de alternatieve geneeskunde.
Dan wordt de zorg een stuk goedkoper!!!

Zeevrouw

Helder en duidelijk, zonder omwegen

Een heldere boodschap van Dr Lenkei die de sluier die de zgn wetenschappers ons voorhouden, in eenvoudige bewoordingen bij u wegneemt. Ook ik heb zijn advies opgevolgd en ben de vitaminen en mineralen die niet meer in ons voedsel voorkomt, gaan slikken. Ik moet tot mijn eigen verbijstering toegeven dat ik me vele malen fitter voel. Laat je niets meer wijsmaken door de huisarts of mensen die het beter denken te weten. Trek uw eigen plan, zorg dat je autonoom wordt.

Jopss

NA DE PILLEN

Dit boek is hallucinant ! Ongeveer een maand geleden las ik het boek en het veranderde me drastisch. Sinds 12 jaar neem ik antidepressiva (Citalopram) en ik was zo geconditioneerd dat ik echt overtuigd was dit nodig te hebben. TOT NU ! Ik ben dit handeltje aan het afbouwen (aangezien het om drugs gaat, wel door de dr voorgeschreven, maar toch) kan ik niet zomaar stoppen. Ben wel al op de helft en ik voel me herboren !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nog een paar maanden en ik ben volledig van die rommel verlost. Mijn onverklaarbare toestand van uitputting is voorbij. Ik vertel dit aan alles en iedereen en mijn boek gaat van hand tot hand. Ik eet nog enkel biologische groenten en fruit en neem extra vitaminen. IK VOEL ME GEWOON SUPER EN DANK DR LENKEI VOOR DIT BOEK.

TELLE

Eyeopener

Dit boek was erg verhelderend en geeft een goed inzicht van de farmaceutische industrie en hun ziekmakende praktijken waardoor we genoodzaakt zijn hun medicijnen te kopen. Het is beslist geen verkooppraatje voor vitaminen het geeft alleen aan dat de ADH van vitaminen te laag is en gebaseerd zijn op gegevens afkomstig uit de nazi kampen. Onze aanbevolen hoeveelheden zijn afkomstig van de minimale hoeveelheid die je lichaam nodig heeft om net niet ziek te worden. Dit is niet hetzelfde als de hoeveelheid die je nodig hebt om gezond te blijven. Ik kan iedereen dit boek aanbevelen het zal je kijk op de medische wereld vooral de farmaceutische industrie drastisch veranderen.

Janneke3941

Wakkerschudden uit het blindelings vertrouwen in medicijnen

Het boek is geschreven door een arts uit Hongarije. Tijdens de zes jaar dat hij zijn vak als arts binnen drie geneeskundige gebieden uitoefende, kwam hij achter de waarheden van datgene waar met name de farmaceutische bedrijven mee bezig zijn. Tesamen met de kennis die hij haalde uit de alternatieve geneeskunde, besefte hij dat hij verblind is geweest. Zijn opleiding heeft hem maar een kant van de zaak onderwezen en heeft hem bepaalde informatie onthouden. Deze inzichten kon hij niet verenigen met het uitoefenen van zijn vak en hij heeft in 1992 ontslag genomen. Hij heeft een enorm sterke tegenwerking ondervonden met het openbaar maken van al zijn bevindingen.

Dit is zijn uitgangspunt geweest tot het schrijven van zijn boek. Het is werkelijk een wakkerschudden van de lezer! Hij schrijft helder, logisch en overtuigend. Het is shockerend te lezen wat de macht is van de farmaceutische industrie, maar aan de andere zijde blijken wij (wanneer we patient zijn) een blindelings vertrouwen te hebben in medicijnen en in de artsen die ze uitreiken.

Het is een belangrijk boek om je een vollediger visie te geven over met name medicijngebruik en als tegenhanger hoe een gezond leven te leiden.  

Irmin

De spijker op de kop

Dr. Lenkei beschrijft op een bijzonder doeltreffende manier wat er ontbreekt in het doen en denken van de westerse geneeskunst, namelijk het hele aspect van voeding. Tevens legt hij de negatieve invloed bloot die de farmaceutische industrie heeft in deze wereld en de winsten die zij daarmee opstrijken. Vrijwel alles is slechts gericht op de behandeling van symptomen en het maximaliseren van de verkoop van medicijnen. Door symptomen te behandelen en niet de ziekte te genezen, blijven patiënten structurele bronnen van inkomsten. Dr. Lenkei heeft een zeer belangrijke boodschap die door iedereen gehoord moet worden. Hij maakt heel duidelijk dat het vijf voor twaalf is, en dat het tij alleen door ons zelf nog gekeerd kan worden. Dit boek is een echte aanrader voor een ieder die het goed voor heeft met de mensheid!

N.A. v. R.

Hoe komt het toch?

Soms loop je jaren rond met een probleem en komt het nooit tot een oplossing. Er zijn zo van die vragen die zo vérstrekkend en gecompliceerd lijken dat de hoop op het krijgen van een passend antwoord al lang niet meer bestaat. Neem nou het volgende. Hoe komt het toch dat na al die jaren van dure medische zorg, mensen steeds meer schijnen te verzwakken en allerlei griezelige ziekten uit het niets te voorschijn komen die ons het leven steeds beroerder maken? Miljoenen professoren en studenten doen jaar in jaar uit de meest kostbare onderzoeken. Waarom dan toch lijkt het erop dat de misdaad alleen maar toeneemt, meer en meer mensen drugs gaan gebruiken en we er maar niet in slagen gelukkig te zijn en ten volle van onze westerse welvaart te genieten? Deze vragen zijn snel gesteld, maar de hoop op een passend antwoord is te vaak de bodem in geslagen. Toch zouden we met een helder antwoord en met enige praktische kennis ons leven zodanig kunnen aanpassen, dat we daadwerkelijk gezond en gelukkig kunnen worden en ten volle van het leven kunnen genieten. Maar de antwoorden en oplossingen lijken ver weg.

We lezen boeken, tijdschriften en kranten, niet alleen maar om de weten wat er gebeurt in de wereld, maar ook om een remedie te vinden tegen alle oneerlijkheid en spanning waar we dagelijks mee te maken hebben. Er wordt veel geschreven, heel veel, maar tevergeefs zoeken we naar wat nu juist voor ons zo belangrijk is. Maar soms loopt het anders. Dan vind je iets dat wel degelijk houvast geeft en dat je wel degelijk een beetje verder op weg kan brengen naar gezondheid en geluk. Toen mij het boek “Censuur, wat u niet mag weten over uw gezondheid” van dr. Gábor Lenkei werd overhandigd, dacht ik te maken te hebben met het zoveelste zelfhelpboek, een nieuw dieetboek, waarvan ik er al zoveel gelezen had, maar het pakte anders uit. Tijdens het lezen van het boek kwam ik erachter dat niet iedereen uit is op onze goede gezondheid en dat niet iedereen gebaad is bij ons levensgeluk. Ik kwam erachter dat er miljarden worden besteed om ons te misleiden, ons ziek te maken om er vervolgens flink aan te verdienen. Ik kwam erachter dat zelfs goedwillende medici zonder het zelf te weten op het verkeerde been worden gezet en ons dingen voorschrijven die ons alleen maar zieker maken en onze klachten laten voortduren of zelfs verergeren. Dat was nog niet alles. Ik las ook hoe het allemaal beter kon en wat ik daadwerkelijk kon doen om mijn gezondheid en levenskracht te verhogen. Ik was opeens klaarwakker. Ik had antwoorden. Ik kon daadwerkelijk mijn leven zodanig aanpassen dat ik gezonder en gelukkiger werd, iets waarvan ik altijd had gedroomd. Het leven zag er opeens veel zonniger uit. Er was een einde aan de donkere tunnel en er werd een klein lichtje zichtbaar.

De titel zegt het al: eigenlijk mag u het allemaal niet weten. U mag het niet weten omdat er bepaalde industriële belangen zijn die geen miljarden meer kunnen opstrijken als u wijzer zou worden. Ze zouden geen invloed meer kunnen uitoefenen op gezondheidsorganisaties en regeringen. Ze zouden hun fabrieken niet draaiende kunnen houden. Dat u niet gezond of gelukkig bent, dat telt niet mee. Als hun belangen maar beschermd zijn en als hun riante inkomen maar gewaarborgd is. En dat gebeurt allemaal voor onze ogen en we hebben er nauwelijks zicht op.

Er hoeft nauwelijks gezegd te worden dat ik dit boek van harte aanbeveel aan iedereen die, net als ik, een gezond en gelukkig leven wil leiden. Er staan dingen in die u eigenlijk al lang wist. U leest dingen die u nog niet wist en dat bij elkaar zorgt ervoor dat de legpuzzel plotseling in elkaar past. U krijgt het idee te pakken, u weet wat u moet doen en u kunt een betere weg inslaan. Lees het boek en gebruik het. Uw leven zal een andere wending nemen.

B.S., Amsterdam

Ik geloof niet zo in complotten

"Ik ben niet zo'n type die gelooft in complotten en dat soort zaken, maar wat in dit boek beschreven staat had ik niet verwacht. Het is toch wel wat erger dan ik had gedacht en ik ben blij dat ik dit boek heb gelezen en ik raad het iedereen aan die toch wat bewuster wil zijn van hoe de farmaceutische industrie te werk gaat om het te lezen.

Het is belangrijk deze informatie te weten zodat je dan ook bewuster om kan gaan met je gezondheid en ook zorgen dat je lichaam alles heeft wat het nodig heeft om goed te kunnen functioneren en gezond te blijven."

H.K., Amsterdam

Wie geloof je?

Wetenschappers, artsen, de Overheid, farmaceuten en vele anderen die ook onder dit verhaal vallen hebben hun mening klaar over onze gezondheid.

We moeten dit en moeten dat...

Wie geloof je? Bij wie heb je een vertrouwd gevoel?

Het is waar dat velen zullen zeggen: "Je ziet door de bomen het bos niet meer". Dat is ook niet zo verwonderlijk als we bedenken dat het thema gezondheid de laatste tijd op zoveel verschillende manieren gebruikt en misbruikt wordt.

Lectuur is er ook genoeg en daarbij wil ik graag de kanttekening plaatsen dat je daarbij wel moet opletten uit welke hoek het is geschreven. Journalisten die belang hebben bij de farmaceutische industrie vallen in mijn beleving af als het om objectiviteit gaat. Want wie belang heeft bij een bedrijf is al zo gefocust op deze onderneming dat hij of zij alleen de goede kanten daarvan wil vermelden en als er geen goede kanten zijn dan is schrijven over wel goede invloeden niet zo moeilijk. Met andere woorden kijk wie het artikel of het boek geschreven heeft. Zijn er banden met de farmacie, trek dan je conclusie.

Als artsen schrijven dat zaken niet zijn zoals ze lijken, steken zij hun nek uit en in die zin zijn zij betrouwbaar. Het is namelijk voor hun broodwinning en goede naam onder hun collega's beter om mee te hobbelen met de algemene meute en de patiënten maar recepten voor te schrijven die de farmacie hen aanbied.

Dr. Gábor Lenkei is een arts in Hongarije die een totaal andere mening heeft dan zijn collega's.
Hij brengt dan ook via het boekje dat hij heeft geschreven: "Censuur... wat u niet mag weten over uw gezondheid" een verhaal naar buiten dat iedereen zou moeten lezen.

Vele feiten komen aan het licht, of eigenlijk die het daglicht niet mogen verdragen. In begrijpelijke taal is dit boekje geschreven. Hiermee kun je nu je buurvrouw en alle buurvrouwen van het land de weg wijzen. Buurvrouwen kunnen moeders of oma's zijn die weer de zorg hebben voor kinderen en of kleinkinderen. Zij komen elkaar tegen op de schoolpleinen en in de winkels. Zij wisselen ervaringen met elkaar uit en dat is toch de grootste groep in het land die een invloed kan hebben op onze gezondheid.
Als wij onze buurvrouwen de weg wijzen naar de goede informatie en men is er door geraakt dan zal men er naar handelen en zo zullen vele gezinnen hier wel bij varen. Goed voorbeeld doet goed volgen.

Dr. Gábor Lenkei doet je inzien hoe belangrijk vitamine C is, maar ook waar je op moet letten bij het aanschaffen van voedingssupplementen. Hij vertelt over de momenten in de geschiedenis waar het fout ging en met welk erfgoed wij nu nog opgezadeld zitten.

Vroegere wazige wetenschap wordt nu nog steeds gebruikt omdat de farmaceutische industrie daar wel bij vaart. Zij kunnen namelijk geen patent aanvragen op vitamine C of andere gezonde natuurlijke middelen die je zo zelf tot je kunt nemen zonder doktersrecept.

Dr. Lenkei wil geen arts meer zijn zoals van hem verwacht werd na zijn artsenstudie. Dit is een man die niet mee doet met het vullen van zijn en de farmaceutische schatkist over de ruggen van zijn medemens.

Tijdens het lezen van zijn boekje groeide mijn respect voor hem bij elke bladzijde die ik verder kwam. Als alle artsen nu eens dachten zoals deze dokter die duidelijk heeft begrepen welke eed hij heeft afgelegd aan het einde van zijn studie. Een eed om de mensheid oprecht te helpen.

Geef het boekje cadeau aan je buurvrouw en doe jezelf een plezier door het ook te lezen. Laat het goed op je inwerken. In het belang van onze kinderen is het zaak dat we dit soort geschreven werk in ere houden en veelvuldig verspreiden.

Dr. Lenkei is een voorbeeld voor allen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg! Chapeau!

Anneke Bleeker
Schrijfster van: Wat je niet verteld wordt over vaccinaties.
www.verontrustemoeders.nl

Link tussen de farmaceutische industrie en de macht van het geld

"Dit boek geeft de achtergrond over en het waarom vitaminen en mineralen belangrijk zijn. Ik was op zoek naar de link naar de farmaceutische industrie en de macht van het geld. In dit boek vond ik hierop het antwoord.

Dit boek geeft heel duidelijk aan waarom we vitaminen en mineralen als supplement nodig hebben. Er staat duidelijk in beschreven dat het een combinatie van supplementen moet zijn. Vitaminen en mineralen werken namelijk complementair (de een kan niet zonder de ander).

Het is een goed naslagwerk waardoor je inzicht krijgt in: de invloed van de geldmarkt en farmaceutische bedrijven op jou gezondheid en er is een oplossing, dus lees het boek."

E. v.d. V., Maastricht

Beter dan ik dacht

"Het is echt een fantastisch boek! (beter dan ik dacht) Ik heb erin gevonden wat ik nodig had: het antwoord op waarom ik ziek was. Dat is echt geweldig. Het is echt belangrijk om dit te weten.

Ik wist niet waardoor veel ziektes worden veroorzaakt en ook niet precies hoe de farmaceutische industrie al tientallen jaren bezig is de academische wereld te beïnvloeden."

O.P., Amsterdam


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en krijg elke maandag nieuws & quotes die te maken hebben met uw gezondheid. Ontvang direct 2 gratis e-boeken van dr. Lenkei: Gezonde Kinderen en Schoonheid en Collageen.

 
 
Anders bestellen?

Bestelt u liever per e-mail?

E-mail ons uw gegevens op:

bestelling@lenkei.nl

Bestelt u liever telefonisch?

020 - 760 4812 
(maandag tot vrijdag tussen 09:30 en 17:30) 

Verzending door

Verzending via TNT

Verzending via Selektvracht

Online betalen met:

Lenkei boeken betaalmethode

Voorwaarden:

Verzendkosten:
€1,95

Levertijd:
NL: Voor 16:00 besteld,
morgen in huis.

BE: boeken gaan met de gewone post. De meeste boeken arriveren binnen enkele dagen, maar onze ervaring is dat het soms (helaas) tot 13 dagen kan duren met de Belgische post.